Over ons

MBA is een gezellige biljartclub gelegen in het pittoreske Maasland. Onze club beschikt over . 2 kleine en . 4 grote biljarttafels, waardoor er altijd wel een plekje vrij is om een balletje te komen stoten. De ruime opzet van onze club zorgt voor een aangename sfeer waarin iedereen zich op zijn gemak voelt. Uitbater Valentino van V-Place heet u graag welkom en staat klaar om u te voorzien van de nodige drankjes en hapjes tijdens uw biljartspel.

 • Verhuur van biljarttafels
 • Organisatie van biljartcompetities en toernooien 
 • Gezellige bar met drankjes en snacks
 • Mogelijkheid tot het volgen van biljartlessen en -trainingen

 MBA, voluit de Maaslandse Biljartclub Academie, kent een rijke geschiedenis. De club werd in .... opgericht door een groep enthousiaste biljartliefhebbers uit de regio Maasland. De eerste jaren speelde de club in een kleine ruimte met slechts één biljarttafel. Maar al snel groeide MBA uit tot een bloeiende vereniging met meerdere tafels en een grote groep leden.

 • Op 01/08/1955 werd op haar stichtingsvergadering Biljart Galerie Rembrandt opgericht , zij was toen actief in de Limburgse Biljartbond

  Op 24/04/1990 is de club overgegaan naar de Koninklijke Belgische Biljart Bond waar ze tot op heden nog steeds deel van uitmaakt.

  Op 01/09/1993 veranderde ze haar naam in Biljart Academie Sportcentrum Maasmechelen.

  Op 01/09/1996 werd weer van naam gewisseld namelijk Maaslandse Biljart Academie , naam die ze momenteel nog steeds draagt .

  De club is in die tijd ook verschillende malen moeten van lokaal veranderen , De club bestaat momenteel uit een 40 tal leden waarvan er een 30 tal actief zijn.

  Van de oprichters is er nog een speler aangesloten bij MBA en dat is huidig voorzitter Robert Monnissen , tevens lid van de RVB en ondervoorzitter van de K.B.B.B.

  Samen met Gust Vanherck en Jos Beckers vormen zij de kern van onze succesrijke vereniging.

  In ons lokaal hebben wij momenteel de beschikking over drie matchtafels en twee kleine tafels

  Maaslandse BA is een der grootste clubs in Limburg : 

  Voorzitter/President : Robert Monnissen , 

  Penningmeester : Beckers Jos 


 •  Sportleider : Gust Vanherck


 • Secretaris :  Beckers Jos